• 978-90-6067-5069

Leven met Jezus van dag tot dag

€ 13,50
3 reviews
Aantal:
Leven met Jezus van dag tot dag is per 13 december 2023 definitief uitverkocht en niet meer leverbaar!


Een gevaar dat christenen voortdurend bedreigt, is dat ze godsdienstig worden. Door taalgebruik, kerkelijke codes en rituelen kunnen ze zodanig van de wereld vervreemden dat ze haar niets meer te bieden hebben.

Radicaal veranderen


Maar het leven met Jezus is helemaal geen godsdienst, zegt Juan Carlos Ortiz in Leven met Jezus van dag tot dag. Het is een relatie waardoor we radicaal veranderen. Zodra we Jezus toelaten tot ons diepste wezen, neemt Hij daar zijn intrek en begint te werken aan ons karakter. Omdat Hij een heer is, doet Hij dat overigens niet zonder onze toestemming. Vandaar dat Hij graag met ons in gesprek blijft, heel de dag door, onhoorbaar voor onze omgeving. En als we Hem liefhebben, houden we dat verborgen gesprek gaande.Dat is nou het leven met Jezus: luisterend bidden, met open ogen en de handen uit de mouwen. Ortiz kan zich niets mooiers voorstellen.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
een verhelderende kijk31 mei 2018
echt een perfect toegankelijk boekje wat afrekend met het vooral wetticitische wat ik vooral beleefde aan het geloof. Hele contrecte tasbare zaken worden aan het licht gesteld waar je in het dagelijks leven veel aanhebt. Een aanrader voor mensen die meer willen weten over leven met Jezus, niet alleen op zondag maar van dag tot dag
Verhelderend27 juni 2017
Guan Carlos Ortiz vertelt in dit boek heel mooi en duidelijk hoe een leven met Jezus kan zijn. Wij maken het vaak erg moeilijk, maar hij geeft weer hoe hij het ervaart en dat God echt een persoonlijk God voor je wil zijn. Zeker de moeite waard om te lezen!
Eerlijk en oprecht14 februari 2017
Een geweldig boek waarin de schrijver eerlijk en oprecht schrijft over zijn relatie met Jezus. Het boek helpt je om ook die relatie te ontwikkelen en het is een aanrader voor iedereen die meer wil dan alleen geloven.

Recent bekeken

Leven met Jezus van dag tot dag

Leven met Jezus van dag tot dag

Juan Carlos Ortiz
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg