Boeken van Juan Carlos Ortiz

Dr. Juan Carlos Ortiz werd geboren op 8 juli, 1934 in Buenos Aires, Argentinië. Zijn ouders waren toegewijd aan God, en ook Juan was van jongs af aan actief in de kerk.

Hij volgde een opleiding Theologie en werd in 1956 voorganger. Vandaag de dag is hij een dominee in een traditionele gemeente in Californië.Hij stichtte zeven gemeenten, waaronder de grootste evangeliche gemeente in Buenos Aires. Hij gaf onderwijs over discipelschap, leiderschap op congressen, universiteiten, en in kerken in meer dan zestig landen, verdeeld over vijf continenten, en doceerde op scholen en universiteiten in Argentinie en Amerika.
Vijf jaar lang werkte Ortiz mee aan het televisieprogramma Hour of Power. Ook verzorgde hij twee radio-programma’s, één in Argentinië en één in Californië.  In 1990 stichtte hij een Spaanse kerk in Californië, waar hij voorging tot 2002.

Hij schreef vele bekende boeken, waaronder: God is dichterbij dan je denkt en Leven met Jezus van dag tot dag.
Samen met zijn vrouw Martha Palau woont hij in Orange County, Californië. Ze hebben vier kinderen, en zes kleinkinderen.

Meer van Juan Carlos Ortiz

Leven met Jezus van dag tot dag

Leven met Jezus van dag tot dag

Juan Carlos Ortiz
€ 13,50
God is dichterbij dan je denkt

God is dichterbij dan je denkt

Juan Carlos Ortiz
€ 14,50
Juan Carlos Ortiz

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg