Gouden Speld Trilogie
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5560-5446

Gouden Speld Trilogie

€ 19,50
0 reviews
Aantal:
Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof, drie spannende verhalen. De centrale vraag daarbij is: Wat heb jij ervoor over om Gods boodschap als een kostbare schat te bewaren en door te geven, van generatie op generatie?

David & Mirjam (deel 1)
Kapernaüm, ergens aan het begin van de jaartelling. Wanneer Davids broertje ernstig gewond raakt, voelt David zich schuldig. Hij raakt in de problemen als hij het goed wil maken. Dan hoort hij van een rondtrekkende rabbi die mensen geneest. Zou hij iets voor Davids broertje kunnen betekenen? En wat heeft de gouden speld van zijn nichtje Mirjam met deze rabbi te maken?

Ruben & Claudia (deel 2)
Rome, 70 na Christus. De Joodse Ruben heeft als enige van zijn familie de verwoesting van Jeruzalem overleefd. Hij wordt meegevoerd naar Rome en slaaf gemaakt van de verwende Felix. Ruben doet zijn best om zijn geloof in Jezus de Messias, en de inhoud van het zakje dat hij om zijn hals draagt, voor Felix geheim te houden.

Marcus & Susanna (deel 3)
Gallië, 177 na Christus. Overal in de stad ziet Marcus bordjes verschijnen: Verboden voor christenen. Christenen mogen niet meer naar de winkel, de dokter of naar school. De pesterijen tegen de christenen worden steeds erger. Kunnen Marcus en zijn vriendin Susanna eraan ontsnappen?

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Gouden Speld Trilogie

Gouden Speld Trilogie

Martine Jonker
€ 19,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg