• 978-90-6067-4574

Ervaar God Door de kracht van zijn Woord

€ 9,95
3 reviews
Aantal:
Verlang je naar meer van God?

Dan heb ik goed nieuws voor je: God wil niets liever dan jou veel meer geven! Meer van zijn liefde, meer van zijn vreugde, meer van zijn kracht, meer van zijn rust…
Om God blijvend te ervaren en te genieten van zijn overweldigende goedheid, moet er wel iets bij jou veranderen: je denken. Want zonder dat je het beseft, staat jouw denken als een muur tussen jou en Gods gevende handen in.

Ervaar God laat zien hoe die muur een wijd geopende deur kan worden. Een deur waardoor God veel meer je leven kan binnenwandelen, gevolgd door al zijn wonderlijke zegeningen. Hij wil ze jou heel graag geven. Omdat je zijn zeer geliefde kind bent.

Hij geeft veel meer dan je denkt!
Wil jij het ontvangen?

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Wil je weten wie God is en wat Hij voor jou betekent?31 mei 2018
Een echte aanrader als je God wilt leren kennen! Eenvoudig, duidelijk en ook handig formaat om mee te nemen in je tas.
Woorden van God geven leven, hoop en kracht!23 februari 2017
David Sörensen beschrijft heel helder in dit boek hoe je God kunt ervaren, door de woorden die Hij geeft in de bijbel (HET boek waarin je God kunt leren kennen). Veel bijbelteksten vol hoop en liefde, heeft Sörensen voor je per thema verzameld. Bijv: 'Houdt God wel van mij?' of 'Help ik heb weer gezondigd!' De schrijver legt uit hoe je de werkelijkheid van wat God zegt in de bijbel, zelf kan ervaren in je eigen leven. Geeft onmiddelijk hoop, rust, vreugde en leven in je hart! En door het handig kleine formaat kun je het overal en altijd bij je hebben. Slim!
Aanrader14 februari 2017
Of je nu zoekend bent naar een ervaring met de levende God of je kent Hem al jaren; dit is een fijn en handig boekje met teksten die je dichter bij Leven en Waarheid brengt, ik gebruik het graag zelfs na jaren :)

Recent bekeken

Ervaar God

Ervaar God

David Sörensen
€ 9,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg