• 978-90-6067-9616

De Wonderlijke raadgeverEen beetje perspectief doet wonderen

€ 4,95
3 reviews
Aantal:
‘Kom in het licht.’ Ik keek op en zag een oude man. Niet groot, niet klein. Gekleed in spijkerbroek, wit T-shirt, en lopend op leren sandalen. Met een bruine, gedeukte koffer in zijn hand. Hij keek me vriendelijk aan.

Andy Andrews was 23 jaar oud toen hij Jones voor het eerst ontmoette. Andy leefde op straat en sliep onder een pier. Hij leidde een uitzichtloos bestaan, zonder familie, geld of goed. Maar de ontmoeting met Jones verandert zijn leven totaal. En er zijn meer mensen in het kleine stadje aan de Golf van Mexico, die veel aan de oude man te danken hebben. Wie is deze wonderlijke man, die raad geeft en perspectief biedt? En wat zit er in vredesnaam in dat oude koffertje? De wonderlijke raadgever is een boeiend verhaal, waarvan niet te zeggen valt of het fictief, autobiografisch of allegorisch is.

Andy Andrews is één van de meest invloedrijke Amerikaanse schrijvers van dit moment. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker. Hij woont met zijn vrouw Polly in Orange Beach, in de Amerikaanse staat Alabama.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Marleen Plattel
Perspectief geboden!14 juni 2019
Zit jij in de put? Ben jij pessimistisch? Zie jij de toekomst als een zwart gat? Dan is dit boek een echte aanrader. In elk verhaal gaat het over een of meerdere personen die een probleem hebben. Een wonderlijke raadgever biedt in elke situatie perspectief, waardoor de problemen opgelost worden. Dit boek zet echt tot nadenken!
En geeft o.a. antwoord op vragen als: Waarom lopen relaties stuk? Waarvoor leef je? Hoe moet je met anderen omgaan? etc.
een absolute aanrader31 mei 2018
Door anders naar de dingen te kijken/ perspectief te veranderen verdwijnen problemen. Dit wordt overgebracht in de vorm van verhalen.
Indrukwekkend14 februari 2017
Wat een mooi en pakkend boek! In 1 adem uitgelezen. Maakt dat je na gaat denken, gaat voelen en ook (meer) de essentie en magie van het leven gaat snappen. Absoluut een aanrader. Ook leuk om cadeau te geven. Veel leesplezier!

Recent bekeken

De Wonderlijke raadgever

De Wonderlijke raadgever

Andy Andrews
€ 4,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg