Boeken van Andy Andrews

In de toonaangevende krant de New York Times werd Andy Andrews aangeprezen als één van de invloedrijkste auteurs in het Amerika van de 21e eeuw. Hij geniet inmiddels internationale bekendheid als spreker en als auteur, dat laatste van zowel fictie als non-fictie. Wereldwijd zijn er al miljoenen boeken van zijn hand verkocht. En als uitgeverij hebben wij zeker de ambitie meer van zijn werken uit te geven.

Andy Andrews was 19 jaar oud toen hij in een paar maanden tijd zijn beide ouders verloor; zijn moeder stierf aan kanker, zijn vader kwam om het leven bij een auto-ongeluk. 'Het was een verschrikkelijke tijd, maar ik ben er in geslaagd die nog heftiger te maken in de periode erna,' zou hij later over dat jaar zeggen. Hij raakte aan lager wal, letterlijk. Hij werd dakloos en sliep onder een pier aan de kust van Alabama.
Met die scene begint zijn boek De zonderling (dat wij eerder bij Gideon uitgaven onder de titel De wonderlijke raadgever). Het verhaal maakt niet duidelijk of het vervolgens om feiten of fictie gaat, maar het geheel ontspint zich als een prachtig, bijna allegorisch boek.

Middels cabaret en schrijven klautert hij van onder de pier vandaan, en inmiddels is hij dus een zeer succesvol auteur en spreker.
Samen met zijn vrouw Polly en hun twee zonen woont hij in Orange Beach, Alabama.

Meer van Andy Andrews

Terugkeer van de zonderling

Terugkeer van de zonderling

Andy Andrews
€ 17,50
De Wonderlijke raadgever

De Wonderlijke raadgever

Andy Andrews
€ 4,95
De Zonderling

De Zonderling

Andy Andrews
€ 14,95
Hoe vermoord je 11 miljoen mensen?

Hoe vermoord je 11 miljoen mensen?

Andy Andrews
€ 12,50
Andy Andrews

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg