Bevrijdingspastoraat
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-6067-8718

BevrijdingspastoraatHulpverlening aan mensen die door demonen gebonden zijn

€ 14,95
1 review
Aantal:
Twintig jaar geleden was het nog taboe in de kerk. Wie er serieus over sprak, werd met scheve ogen bekeken, hoewel de Schrift er vaak en uitvoerig over spreekt: demonische gebondenheid.

Inmiddels keert het tij, maar toch is er nog onkunde en onbegrip. En die spelen hem in de kaart die in de duisternis werkt: de satan en zijn demonen. Aan overdreven aandacht voor deze machten kleeft gevaar, maar aan het negeren ervan nog meer.

Joost Verduijn heeft grondig studie gemaakt van dit onderwerp en is in zijn bediening herhaaldelijk geconfronteerd met mensen die door boze geesten lastig gevallen werden. Verduijn is voorganger te Oudenaarde (B.) en hulpverlener bij het Centrum voor Pastorale Counseling

Uitgaand van de Schrift als absoluut gezaghebbend, heeft Verduijn een praktijkboek geschreven voor allen die een hulp willen zijn voor hen die door de duivel overweldigd zijn. En dat zijn er zeer velen in deze tijd, waarin de duivel rondgaat als een brullende leeuw, hoewel hij zich vaak voordoet als "een engel des lichts".

Het boek Bevrijdingspastoraat is opgebouwd uit drie delen:
1. De bijbelse basis voor ons denken over demonie en bevrijding
2. Oorzaken, symptomen en gradaties van demonische gebondenheid
3. Een bediening van bevrijding, hoe ziet die eruit?

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Prima handreiking27 juni 2017
Ik vind het boek helder omschreven. Het geeft een goed inzicht in de geestelijke wereld om ons heen. Ook staan er praktijkvoorbeelden in die erg zinnig zijn. Het is niet geschreven vanuit een sensationeel oogpunt maar heel integer. Een aanrader voor wie zich wil verdiepen in dit pastoraat.

Recent bekeken

Bevrijdingspastoraat

Bevrijdingspastoraat

Joost Verduijn
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg