Boeken van Raymond R. Hausoul

Raymond R. Hausoul, Th.M., werkte korte tijd als bouwkundig ingenieur en studeerde vanaf 2003 theologie aan de Evangelisch Theologische Faculteit (Leuven).

Sinds 2006 werkt hij voor de Evangelische Christengemeenten Vlaanderen en is hij bedienaar van de eredienst in de Evangelische Kerk De Hoeksteen te Ieper. Zijn bediening spreidt zich echter uit over Vlaanderen en bestaat voornamelijk uit het geven van onderwijs door prediking, studies en artikelen in binnen- en buitenland. Hij doceert de vakken Oude Testament en Systematische Theologie aan de Evangelische Toerustingsschool Vlaanderen en aan Bijbelschool C7. Daarnaast doceert hij hij het vak Oude Testament 3-jaarlijks aan het Instituut voor Bijbelse Vorming te Leuven.

Naast zijn drukke werkzaamheden, is hij verder bezig met een promotie-onderzoek over de kosmische eschatologie. Raymond is gehuwd met Belinda en zij genieten van hun twee kinderen, Adriël and Ilja..

Raymond R. Hausoul schreef samen met Wim J. Kok de boeken Jezus Geneest en  Jezus geneest vandaag.

Meer van Raymond R. Hausoul

Gids voor vergeving

Gids voor vergeving

Raymond R. Hausoul
€ 19,95
Jezus geneest vandaag

Jezus geneest vandaag

Meerdere auteurs
€ 24,95
Raymond R. Hausoul

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg