Gids voor vergeving
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-2405

Gids voor vergevingVan pijn naar volledige vrijheid

€ 19,95
0 reviews
Aantal:
Vergeving. Wat is het precies? Al eeuwenlang breken filosofen, psychologen en theologen hun hoofd over het onderwerp. Talloze boeken zijn erover geschreven. Maar de meningen blijven verdeeld en mensen blijven ermee worstelen. Hoe komt dat?
En, als we dichter bij onszelf blijven... waarom worstel ik met vergeving? Waarom voel ik nog altijd die pijn? Waarom blijven de herinneringen zo springlevend? Vraagt God werkelijk van me om altijd te vergeven? Of erger nog: vergeeft Hij mij echt niet als ik anderen niet vergeef?

Raymond Hausoul heeft met zijn Gids voor vergeving een zeer volledig boek geschreven. Een boek dat de theorie over vergeving koppelt aan de praktijk van het leven van alledag van heel gewone mensen. Hij laat helder zien wat vergeving niet is, wat het wel is, en wat God werkelijk van ons vraagt met betrekking tot vergeving.
En iedereen die maar niet tot vergeving kan komen, wijst hij op een heel bijzondere derde mogelijkheid: die van het afgeven. Een weg waarop Jezus zelf ons is voorgegaan. Een weg die een deur van hoop en vernieuwing biedt voor iedereen die al jaren vastzit. Een weg van pijn naar volledige vrijheid.

Gids voor vergeving is een uitgave van Gideon Academic.


Boekspecificaties:
Uitvoering: Paperback met stofomslag
Formaat: 14,0 cm bij 21,5 cm
binnenwerk: zwartwit
NUR: 707
Aantal pagina's: 216
Jaar van uitgave: september 2023

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Gids voor vergeving

Gids voor vergeving

Raymond R. Hausoul
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Raymond R. Hausoul

Raymond R. Hausoul
Meer van Raymond R. Hausoul