Challenges 2019

24-01-2019
In de zomervakantie van 2018 lanceerden wij onze eerste challenge, Liefdevol Ouderschap. 42 dagen lang investeerden ruim 2000 ouders met ons in de relatie met hun kind(eren). Vanwege de positieve respons erop organiseerden we tijdens de maand november een tweede challenge, rondom het thema Gods stem horen. Nu deden bijna 3000 mensen mee. Opnieuw kregen we veel positieve reacties en veel mensen vroegen ons of we dit niet vaker konden doen. Ook gaven mensen aan dat ze vooral meer tijd wilden investeren in gebed en in het huwelijk. We hebben daarom besloten om dit voorjaar tot en met de zomer nog enkele challenges te organiseren. We noemen ze hier alvast, zodat jullie er rekening mee kunnen houden. Via onze facebookpagina zullen we tijdig bekend maken hoe je je kunt aanmelden. We zien met jullie uit naar de vruchten ervan voor onze relatie met God en onze relaties met anderen.

8-14 februari > een 8-daagse APK voor je huwelijk of relatie (inhoudelijk georganiseerd door Marriageweek Nederland, maar ook via Gideon te volgen).

6 maart - 20 april > 40-dagen tijd > challenge rondom het thema Gebed

zomervakantie 2019 > huwelijkschallenge > 40 dagen investeren in je huwelijk

We denken er sterk over om in mei of juni nog iets te organiseren, maar die plannen zijn op dit moment minder vastomlijnd.

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Uitgelicht

Te druk om niet te biddenTe druk om niet te bidden
Bill Hybels
€ 4,95
Liefde en respectLiefde en respect
Emerson Eggerichs
€ 22,50
Gods stem horenGods stem horen
Hanneke van Dam
€ 16,50
Liefdevol ouderschapLiefdevol ouderschap
Stephen en Alex Kendrick
€ 17,50