• 978-90-5999-0821

Recensies

Liefdevol ouderschapMooie uitdaging voor ouders van nu

€ 17,50
1 review
Aantal:

Hoe voed ik mijn kinderen op?


Kinderen zijn een geschenk van God. Ze zijn geschapen naar Gods beeld, geschapen met een doel en door God toevertrouwd aan jouw zorg. Aan jou de taak om ze een geschenk te laten zijn voor toekomstige generaties.
Dat voelt voor veel ouders bijna als een onmogelijke opdracht. En je wilt er ook alles aan doen om het goed te doen als vader of moeder. Je wilt hen omringen met liefde en hoopt een positieve bijdrage te leveren aan hun leven en vorming.

Christelijke opvoeding


Maar hoe doe je dat? Er is immers geen opleiding voor. En dus ga je goedbedoeld aan de slag met goede voornemens en het voorbeeld van je eigen ouders.
Liefdevol ouderschap is geschreven om jou een steviger fundament te geven als ouder. Daarbij is het uitgangspunt van de auteurs het beroemde bijbelhoofdstuk over de liefde, 1 Korinthe 13. Het boek biedt een leuke afwisseling van inspirerend onderwijs, uitdagende opdrachten en voldoende reflectiemomenten voor ouders én kinderen.

Of je kinderen nu op de basisschool zitten, op de middelbare school of al het huis uit zijn… met liefde kun jij hun hart bereiken en zo nodig terugwinnen. Jouw doelbewuste liefde zal hun karakter kleuren en een zegen zijn voor hun toekomst. En je staat er niet alleen voor. Degene die je kinderen aan jou heeft toevertrouwd, staat jou altijd terzijde.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Een verrijking07 oktober 2019
Geen boek dat je lekker ontspannen kunt lezen en weer weg kunt leggen. Je moet er wel voor in actie komen. Maar als je hier serieus mee aan de slag gaat zal het een verrijking voor jouzelf als ouder én voor je gezinsleven zal zijn.

Recent bekeken

Liefdevol ouderschap

Liefdevol ouderschap

Stephen en Alex Kendrick
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Stephen en Alex Kendrick

Stephen en Alex Kendrick
Meer van Stephen en Alex Kendrick