• 978-90-6067-7476

Zo vind je de ware liefde 10 principes om de juiste levenspartner te kiezen

€ 13,50
1 review
Aantal:
Zal je huwelijk gelukkig zijn…?

Het hangt ervan af welke partner je kiest, meer dan alles wat je na de bruiloft doet. Deze conclusie trekt Dr. Neil Clark Warren uit onderzoek naar de stabiliteit van huwelijken. De populaire en romantische opvattingen over verliefdheid en levenslange liefde blijken niet te kloppen. Om de juiste partner te kiezen, moet je beslagen ten ijs komen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe groter je kansen op het geluk van een goed huwelijk. In Zo vind je de ware liefde  beschrijft dr. Warren tien beproefde principes die je kunnen helpen de 'ware liefde' te vinden. Of je nog aan het zoeken bent of al aan trouwen denkt… dit boek is een bijna onmisbare handleiding.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Uitstekend boek om te kijken of je bij elkaar past14 februari 2017
Dit boek is uitstekend voor stellen die al samen zijn, maar nog niet getrouwd zijn. Het geeft veel handvaten om te bekijken in hoeverre je bij je partner past. Warren heeft vanuit zijn functie als huwelijkstherapeut al veel succesvolle en minder succesvolle huwelijken voorbij zien komen en schrijft daarom met veel ervaring. Ook maakt hij gebruik van wetenschappelijk onderzoek, statistische cijfers en aansprekende voorbeelden. Interessant is ook een lijst van vijftig onderwerpen die je met je partner kunt bespreken om te zien of je op deze punten hetzelfde denkt of verwacht. Door hierover veel met elkaar te praten leer je elkaar kennen op minder voor de hand liggende gebieden, en worden de verwachtingen over elkaar duidelijker voor wanneer je er voor kiest om te gaan trouwen.

Recent bekeken

Zo vind je de ware liefde

Zo vind je de ware liefde

Neil Clark Warren
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg