• 978-90-6067-4260

Wijsheid voor leidersBelangrijke principes belicht

€ 19,95
0 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Als er iets is wat een leider nodig heeft, is het wijsheid. Zien wat achter de dingen zit. Weten wat je moet doen. Bill Hybels is een leider die zijn leergierigheid nooit is kwijtgeraakt. Hij zuigt kennis op, overal waar hij haar kan vinden. Tijdens zijn bijna 35-jarig leiderschap van de Willow Creek Community Church -€“ inmiddels een megakerk -€“ heeft hij zich ontwikkeld tot een leider voor leiders. In plaats van zijn kennis en wijsheid in een strak gestructureerd betoog te gieten, heeft hij met dit boek over leiderschap gekozen voor een verzameling van 76 inspirerend uitgewerkte waarheden voor leiders.

Bill Hybels
De afgelopen jaren is de vraag naar het boek Moedig leiderschap van Bill Hybels blijven bestaan en geregeld bij ons binnengekomen. Zoals jullie weten, is Bill in de achterliggende maanden in opspraak geraakt vanwege relationeel grensoverschrijdend gedrag (dat overigens nog bewezen moet worden enerzijds, en waarvoor hij - deels - nog geen schuld heeft erkend anderzijds). Onze wens en ons gebed is dat elke zonde in het licht zal worden gebracht, zal worden beleden voor God en mensen, zodat Gods herstel kan doorbreken in het leven van de slachtoffers en ook in het leven van Bill zelf. Aanvankelijk hebben we, in navolging van Stichting Opwekking - de huidige Nederlandse uitgever van de boeken van Bill Hybels - alle titels van Bill uit de handel genomen, maar als uitgever heb ik daar om één simpele reden geen vrede mee: wij zijn allemaal mensen die van genade moeten leven. Er zijn geen zondeloze mensen op deze aarde; er zitten geen zondeloze auteurs in ons fonds; er waren geen zondeloze bijbelschrijvers... God heeft ervoor gekozen om Zijn openbaring door te geven middels zondige mensen. De woorden die Bill Hybels namens Hem in het verleden heeft gemeend te mogen schrijven, waren niet waar of goed omdat Bill zo goed was; ze waren dat en zijn dat, omdat Gods genade ermee gepaard ging. Uiteraard kunnen er zaken in zijn boeken staan, die wij nu als hypocriet zullen beleven, maar als Jezus mij voorhoudt dat wie zonder zonde is de eerste steen mag werpen... durf ik geen steen op te rapen. Laten we God danken en erkennen voor het goede wat Bill en wij in ons leven mogen doen, en laten we bidden dat God elk slachtoffer in deze zaak heelt! Matthijs en Katie Vlaardingerbroek hebben mijn motivatie voor deze beslissing prachtig verwoord in hun roman De Gezalfde.
Gerhard Rijksen, uitgever

Reviews (0)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

Wijsheid voor leiders

Wijsheid voor leiders

Bill Hybels
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg