• 978-90-6067-0682

Welkom thuis Een handvol verhalen over de weg naar huis

€ 5,00
1 review
Aantal:
God wacht op jou. Hij staat voortdurend op de uitkijk, totdat jij naar Hem toe komt. Hij weet dat je nergens anders blijvende vrede zult vinden dan bij Hem. Hij wil een liefdevolle Vader voor je zijn.
Kun je je dat voorstellen: God als Vader? En dat Hij ernaar verlangt om jou welkom te heten, hoe ver je ook weg bent en wat je ook hebt gedaan?
Nee, Hij dwingt je niet. Dat past niet bij zijn liefde. Jij moet uit eigen beweging komen, omdat je hebt begrepen dat er geen beter leven is dan bij Hem. Als je komt, dan is het feest en zegt God tegen jou: 'Welkom thuis!'™

Hans Eschbach en Kees Kraayenoord weten dit uit ervaring. En ze kunnen hun mond er niet over houden.
Hans is predikant en Kees muzikant. Je raadt het al: die gaan samen een keer op pad om vanaf het podium te vertellen dat iedereen welkom is bij God. En uit die samenwerking is dit boekje geboren. Het tintelt van leven, omdat God een echte Vader voor hen is geworden. Lees en Luister maar.

De CD kunnen we niet meer leveren.
Met een slot-hoofdstuk van Floyd McClung, de man die als geen ander het Vaderhart van God bekend heeft gemaakt. Welkom Thuis! is een boek dat in samenwerking met het Evangelisch Werkverband (EWV) tot stand is gekomen.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Geweldig!14 februari 2017
In 1 woord, GEWELDIG, maar het is een zo herkenbaar laagdrempelig boek waar je troost uit kunt halen als alles even moeilijk is of je denkt bij niemand terecht te kunnen

Recent bekeken

Welkom thuis

Welkom thuis

Kees Kraayenoord
€ 5,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg