Vogels moeten vliegenEen verhaal over een burnout en een emigratie, met een beetje peper en zout...

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
Hoe is het om uit 'het systeem' te stappen, omdat je je in 'het systeem' niet meer redt?'

Anja Keesmaat vertelt op openhartige en ludieke wijze over deze fase in hun gezinsleven. Over hoe het begon met de burn-out van haar echtgenoot. Over hun impulsieve vertrek naar Suriname. En over hoe het was om opeens allochtoon te zijn in een nieuw land, waar je niemand kent. Zonder elektriciteit, stromend water of internet, maar wel mét apen in de tuin, honderden papegaaien en... rust.
De bijzondere ontmoetingen met de mensen daar waren voor haar de juweeltjes van Suriname. Het was mooier en moeilijker, relaxter en zwaarder dan ze vooraf dachten. Een eerlijk verhaal, met hoogtepunten, maar ook een geloofscrisis.
Tussen de regels door hoopt Anja mensen aan te moedigen om in alles op God te vertrouwen.

Een aanrader voor iedereen die te maken heeft gehad met een burn-out en weleens met het idee speelt om uit ‘het systeem’ te stappen. Voor iedereen die soms wegdroomt naar ‘verre verten’ en voor allen die het leuk vinden om even ontspannen mee te kijken in andermans leven.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Leuk boek!18 september 2018
Een leuk, prikkelend en humoristisch boek dat je prettig snel uitleest. Aanrader!
Hanneke van Driel
goed boek om bij in te leven19 april 2018
Voor lees&deel heb ik het boek vogels moeten vliegen gelezen. Titel sprak me aan, maar wist niet wat ik er verder van moest verwachten. Toen ik begon met het doorbladeren van het boek had ik wel eerst van hmm de vormgeving is wel apart. Ook de eerste hoofdstukken moest ik even wennen aan de manier van schrijfstijl. Al snel zat ik in het boek en ervaarde ik dat het makkelijk weg te lezen was. Het boek is leuk geschreven. Het is op een manier geschreven dat je ervaart dat je er zelf in deel neemt, je kan voorstellen hoe dingen gaan of gegaan zijn. Zowel hetgeen wat mee zit als wat tegenzit wordt goed weer gegeven. Het enige wat ik ervaarde was dat de tegenslagen snel weer positief waren maar dat is in die zin ook logisch want er staat bij de titel bij met een beetje peper en zout en dit houdt het ook wel leuk om te lezen. Ook al kan ik me goed voorstellen dat het op sommige momenten best moeilijk mag en kan zijn en dat er niet altijd een positief eind aan zit. Van mij had dit soms best er in naar voren mogen komen zeker omdat het zo goed is in te denken is in het verhaal. Maar het boek is zeker een aanrader om te lezen en het leest gemakkelijk weg.

Recent bekeken

Vogels moeten vliegen

Vogels moeten vliegen

Anja Keesmaat-Pott
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Anja Keesmaat-Pott

Anja Keesmaat-Pott
Meer van Anja Keesmaat-Pott