• 978-90-6067-1979

De Kunst van ouderliefdeOver het belang van een warme relatie tussen ouder en kind

€ 14,95
4 reviews
Aantal:
Je kind laten merken dat je het liefhebt. Er zijn nogal wat ouders die niet goed weten hoe dat moet. En toch hebben kinderen daaraan dringend behoefte. Dr. Ross Campbell reikt ouders in De kunst van ouderliefde de helpende hand. Hij beschrijft wat voor emotionele problemen zich in gezinnen kunnen voordoen. En hij laat zien hoe belangrijk een warme en hartelijke omgang tussen ouders en kinderen is.

Gevoelens moeten tot uiting kunnen komen. Onmisbaar zijn oogcontact, lichamelijke aanraking en persoonlijke aandacht voor elk kind afzonderlijk. Campbell besteedt ook vrij uitvoerig aandacht aan het nut en onnut van straf.

Dr. Ross Campbell is psychiater en een bekend schrijver over ouder-kindrelaties. Hij is niet alleen de stichter en voormalig directeur van het Southeastern Counseling Center in Chattanooga (Tennessee), hij is ook universitair docent kindergeneeskunde en psychiatrie aan de universiteit van Tennessee. Hij en zijn vrouw Pat hebben vier volwassen kinderen.

Ross Campbell is ook de schrijver van het boek Leer je kind omgaan met boosheid.

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Must have!13 augustus 2018
Door dit boek te lezen weet ik nu beter hoe ik de ouderliefde over kan brengen op onze kinderen! Dit boek is een must voor elke ouder om te lezen!
Goed naslagwerk21 juli 2016
Heel goed boek wat helpt bij de opvoeding en als naslagwerk gelezen kan worden.
Als je vragen hebt kun je het er gewoon even bij pakken.
Supergoed boek28 juni 2016
Geeft een gedegen (en Bijbelse) kijk op wat een liefdevolle opvoeding (met alle goede resultaten) inhoudt. Het spiegelt ouders enorm in hun kijk op opvoeding en de wijze waarop ze daar handen en voeten aan geven; echt een aanrader!
onvoorwaardelijke ouderliefde24 oktober 2010
Afgelopen week heb ik een boekje gelezen dat al te lang ongelezen in de kast stond; De kunst van ouderliefde van Ross Campbell. Een goed boekje dat gaat over het belang van een warme relatie tussen ouder en kind. Het geeft theoretische en praktische info over hoe je als ouder kunt investeren in je kids. Bijna elke ouder houd van zijn kind, maar het gaat dieper. Het gaat om onvoorwaardelijke liefde. Gevoelens daarover komen tot uiting via oogcontact, lichamelijke aanraken en persoonlijke aandacht.

Het boek gaat ook in op discipline en geeft aan dat het vaak slecht gebruikt wordt. Discipline is meer dan straf of strengheid. Het gaat om verzoeken, soepelheid, gedragswijziging, vergeving, leiding, instructie, correctie, actief luisteren etc. Voor mij een eyeopener in de omgang met mijn eigen kids.

Recent bekeken

De Kunst van ouderliefde

De Kunst van ouderliefde

Ross Campbell
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg