• 978-90-6067-9364

Subtiele kracht v geestelijk misbruikHoe kom je erachter en hoe ontsnap je eraan?

€ 5,00
1 review
Aantal:
De gemeente van Christus behoort een veilige plek te zijn voor iedereen. En, Goddank, dat is ook vaak zo. Een plaats van liefde en genade, waar niemand de schijn op hoeft te houden. Maar er zijn christelijke gemeenten, kerken en organisaties waar het niet veilig is. Waar mensen gevangen worden gehouden in een systeem van geestelijk misbruik - door intimidatie en manipulatie.

Geestelijk misbruik? Ja, geestelijke leiders kunnen misbruik maken van hun positie om mensen als het ware te gijzelen. Dan is er geen open gesprek meer. Kritiek is uit den boze en iedereen moet dansen naar de pijpen van de leiders. Hoe geestelijk misbruik werkt, hoe je het herkent en hoe je eraan ontsnapt? Dat vertellen David Johnson en Jeff VanVonderen in dit boek. En ze wijzen slachtoffers en daders de weg naar herstel.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
iwan kaljouw
Dit is een mustread boek!14 januari 2019
Op genuanceerde, maar toch ook heel heldere wijze leggen de schrijvers de gevaren bloot van leiding geven en van onder leiding staan.
Eigenlijk zou iedere gelovige dit boek moeten gelezen hebben, alvorens zich te verbinden aan een groep. Ik beveel het van harte aan. Ik verspreid het ook binnen mijn vriendenkring. Zoals elk misbruik moet ook het hier beschreven misbruik gestopt worden. Dat uitgeverij Gideon dit boek op de markt brengt toont aan dat het bedrijf werk maakt van haar missie. Een gewaarschuwd mens is er twee waard!

Recent bekeken

Subtiele kracht v geestelijk misbruik

Subtiele kracht v geestelijk misbruik

Jeff VanVonderen
€ 5,00

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg