• 978-90-6067-5694

Dertig dagen om je tong te temmenWat je zegt (en niet zegt) heeft invloed op je relaties.

€ 12,50
1 review
Aantal:
Onze tong is een onhandelbaar lichaamsdeel. Voordat we het in de gaten hebben, zeggen we er iets lelijks mee. Wie herkent dat niet? Niemand heeft zijn tong volkomen in bedwang. Maar er is hoop.

De tong is een wild paard dat beteugeld moet worden. We moeten het laten wennen aan de leidsels. Het mag niet meer doen wat het zelf wil.

Met dit dertigdagenboek kunnen we leren onze tong te temmen. 'Trainen' is misschien een beter woord, want het is niet de bedoeling dat we geremde mensen worden. Eigenlijk gaat het erom dat wij God de teugels in handen geven - niet alleen van onze tong, maar vooral van ons hart, want het hart stuurt de tong aan.  Zo kan de tong een nuttig instrument worden dat zegen verspreidt.

Dit praktische en diepgeestelijke boek brengt je dichter bij de overwinning op een intimiderende tong, een roddelende tong, een kleinerende tong en vele andere manieren om je tong verkeerd te gebruiken.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
test test
Wat een fantastisch boek! 27 februari 2021
Ik heb er van genoten en van geleerd. Zoals aangegeven is het een geest verruimend boek dat je meeneemt in het onderzoek over het gebruik van taal en communicatie. Een vriendin raadde me dit boek aan en ik zou graag het stokje door willen geven aan andere. Een echte aanrader.

Recent bekeken

Dertig dagen om je tong te temmen

Dertig dagen om je tong te temmen

Deborah Smith Pegues
€ 12,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Deborah Smith Pegues

Deborah Smith Pegues
Meer van Deborah Smith Pegues