• 978-90-6067-8329

Onstuimige verlangen van God... naar jou

€ 12,95
3 reviews
Aantal:
Van de uitgever
Dit boek is een persoonlijke favoriet. Ik zeg wel eens gekscherend dat ik geen Gideonboeken lees. Ik lees ze altijd meerdere malen voordat ze officieel als Gideonboek verschijnen, maar als ze er eenmaal zijn, ben ik al met het volgende boek bezig. Voor dit boek maak ik jaarlijks een uitzondering. En als ik het dan herlees, staat bij bepaalde passages iedere keer weer letterlijk het kippenvel op mijn armen. Als er één boek de overweldigende kracht van Gods liefde en genade laat zien, dan dit boek wel!

Flaptekst
Ons bootje dobberde lusteloos op het water. Maar plotseling pakten donkere wolken zich samen en daalde de temperatuur. De zee begon te kolken. Woest beukten de golven tegen de boorden van het schip. Toen sloeg de echte storm toe, met windstoten van bijna tweehonderd kilometer per uur. Uit alle macht klampten we ons vast aan de metalen handgrepen en aan ons leven. We waren overgeleverd aan de onstuimige, majestueuze macht van de natuur.
Net zo onstuimig en majestueus is Gods intense verlangen naar jou. In zijn liefde laat Hij Zich door niets weerhouden. Geen risico is Hem te groot om jouw hart te veroveren. Hij weet dat jij alleen tot je bestemming komt in een liefdevolle relatie met Hem. Zijn overweldigende liefde is betrouwbaar. En altijd teder. Brennan Manning was ooit gehuwd. Was ooit katholiek priester. En alcoholist. Letterlijk in de goot werd hij gegrepen door de onstuimige liefde van zijn Vader.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Hartverwarmend en aansporend.16 augustus 2018
Super geschreven. Je raakt nooit uitgedacht over Gods liefde. Mooi om samen te lezen en na te praten aan de hand van gesprekspunten
Mooi27 juni 2017
Mooi boek! Zoals alle boeken van Brennan Manning. Wanneer je meerdere boeken gelezen hebt van hem, merk je wel dat bepaalde dingen terugkomen. Hij valt nu en dan in herhaling, maar dit doet niets af aan de waardevolle inhoud.
Zo mooi!!14 februari 2017
Ik heb het boek gelezen met kippenvel op mijn armen, van de eerste tot de laatste bladzijde! Een intens boek over de overweldigende liefde van God. Anders dan alle andere boeken over dat thema. Ontroerend en krachtig tegelijk. Een echte aanrader.

Recent bekeken

Onstuimige verlangen van God... naar jou

Onstuimige verlangen van God... naar jou

Brennan Manning
€ 12,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg