Jezus onze niet zo lieve Heer
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-0852

Jezus onze niet zo lieve Heer

€ 18,50
0 reviews
Aantal:
Helaas is Jezus voor veel mensen te religieus om van te houden, te afstandelijk om te kunnen ervaren en te streng om een bron van leven te kunnen zijn. Wat hebben we in de loop der eeuwen van hem gemaakt? Klopt dat beeld wel met de werkelijkheid?

In de Bijbel lees je over mannen en vrouwen die drie jaar lang intensief en vriendschappelijk met hem optrokken. Over de mogelijkheid om net zo’n relatie met hem te hebben als Vader en Zoon met elkaar hebben. Ken je hem zo?

Want, als je Jezus niet kent als persoon... Als je zijn unieke persoonlijkheid – speels, geraffi neerd, vriendelijk, vurig, zachtaardig, gevat, vol woede tegenover alles wat religieus is – niet kent, kan het zijn dat je slechts een beeld van hem hebt leren kennen en niet hemzelf.

Als je Jezus niet ervaart in je leven... Als je de troost van zijn concrete aanwezigheid niet kent... Als je zijn stem nooit hoort... dan ben je bestolen.

En als je de kracht van zijn leven in jou niet kent, die jouw persoonlijkheid vernieuwt, je gebrokenheid geneest en je in staat stelt te leven zoals hij leefde, dan ben je beroofd.

Jezus, bevrijd me van alles wat niet waar is over u en laat me zien wie u werkelijk bent.

John Eldredge is een Amerikaanse bestsellerauteur. Hij schreef onder andere de succesvolle boeken De ongetemde man, Echte Mannen en (samen met zijn vrouw)  Ik heb je lief voor het leven.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Jezus onze niet zo lieve Heer

Jezus onze niet zo lieve Heer

John Eldredge
€ 18,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg