• 978-90-6067-6806

HerstellersEen nieuwe generatie volgelingen van Jezus

€ 16,95
2 reviews
Aantal:
Als kerk en als christenen hebben we in onze maatschappij geen louter positieve reputatie. Veelal staan we bekend om zaken waar we tegen zijn, zoals abortus, euthanasie en het homohuwelijk. De wereld om ons heen ervaart dat - soms terecht, soms onterecht -€“ als afwijzing. En wij? Wij trekken ons terug in eigen instellingen, partijen, scholen en gemeenschappen. Of we proberen zó "relevant" te zijn, dat we onze identiteit inleveren. Is dat de blijde boodschap van het evangelie?

Jezus riep ons op om een "zoutend zout" te zijn. Om bederf te weren en smaak toe te voegen aan deze wereld. Om zichtbaar te maken wie de hemelse Vader is, zodat meer mensen Hem zullen verheerlijken. En om getuigen te zijn van zijn genade.

In Herstellers schetst Gabe Lyons een beeld van een nieuwe reformatie. Eén waarin christenen uit allerlei kerken het evangelie herontdekken. Ze beseffen dat Gods genade niet alleen bedoeld is voor het leven na dit leven, maar ook voor het leven hier en nu. En ze verlangen ernaar die boodschap van herstel te belichamen in hun tijd en cultuur. Zodat de wereld meer wordt zoals God haar bedoeld heeft, en het etiket "christen" een waardige verwijzing is naar de Naamgever.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Herstellers toont geloof in praktijk31 mei 2018
Als je ‘Leef je geloof’ in de praktijk wilt brengen, dan is dit boek een aanrader.
Inspirerend boek14 februari 2017
Motiverend boek om je in te zetten vanuit je geloof.

Recent bekeken

Herstellers

Herstellers

Gabe Lyons
€ 16,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg