Boeken van Gabe Lyons

Gabe Lyons (1976) is wereldwijd bekend geworden door zijn onderzoek en het daaruit voortkomende boek UnChristian. Het blijkt dat ongelovige jongeren christenen zien als "antihomoseksueel, veroordelend, hypocriet en drammerig". Lyons is ervan overtuigd dat daarom juist nu een nieuwe, revolutionaire generatie volgelingen van Jezus nodig is, christenen die herstel als kenmerk hebben.

In Herstellers schetst Gabe Lyons een beeld van een nieuwe reformatie. Een waarin christenen uit allerlei kerken het evangelie herontdekken. Ze beseffen dat Gods genade niet alleen bedoeld is voor het leven na dit leven, maar ook voor het leven hier en nu. En ze verlangen ernaar die boodschap van herstel te belichamen in hun tijd en cultuur. Zodat de wereld meer wordt zoals God haar bedoeld heeft, en het etiket 'christen' een waardige verwijzing is naar de Naamgever.

Gabe Lyons is tevens de oprichter van Q - een organisatie die christenen helpt, in het bijzonder leiders, een visie te ontdekken vanuit een historische verantwoordelijkheid om culturen te vernieuwen en te herstellen. Zijn visie en werk staan erg in de belangstelling.

Gabe, zijn vrouw Rebekah en hun drie kinderen wonen in Manhattan, New York.

Meer van Gabe Lyons

Gezond geloof

Gezond geloof

Gabe Lyons
€ 22,50
Herstellers

Herstellers

Gabe Lyons
€ 16,95
Gabe Lyons

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg