• 978-90-5999-0371

Dicht bij Jezus voor tienersElke dag in gesprek met Jezus

€ 18,95
3 reviews
Aantal:
Als je vrienden met je willen praten, bellen ze je op je mobieltje of sturen ze je een berichtje. Maar als je beste vriend, Jezus, met je wil praten, maakt Hij direct contact met jouw hart. Sarah Young luisterde een jaar lang elke dag naar wat Jezus tegen haar zei. Wat ze hoorde, was heel eenvoudig.
Het paste precies bij wat er in haar leven gebeurde én bij wat er in de Bijbel staat. En zo wil Jezus ook dagelijks met jou praten.

Sarah Young schreef voor volwassenen het dagboek Dicht bij Jezus. Voor kinderen is er de Dicht bij Jezus - kinderbijbel.

Reviews (3)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Toewijden aan de heer03 juli 2018
Dat het een prachtig leerzaam boek voor jongeren is. Jongeren die zich willen toewijden aan de heer. Zij worden hierin stap voor stap onderwezen.
prachtig14 februari 2017
Een prachtig en bemoedigend boek! Vol met beloftes, alsof je naar de stem van God zelf luistert. Elke dag weer een bemoediging en aansporing. Aanrader voor iedereen!
Waardevol09 februari 2017
Een boekje waarin de liefde van God jou persoonlijk omarmt bemoedigd en verwarmt. Speciaal voor de jongeren maar ook zeker toegankelijk voor alle leeftijden. Een aanrader.

Wat is Dicht bij Jezus voor tieners voor boek?

Dicht bij Jezus voor tieners is een dagboekje voor 365 dagen speciaal voor tieners. Het is zo geschreven dat het lijkt alsof Jezus zelf iedere dag tegen je spreekt.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australië.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus, Ik ben altijd bij je, Vandaag met Jezus, Dicht bij Jezus Kinderbijbel, Jezus hoort je en Dicht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Tieners worden elke dag bemoedigd door stukjes die echt bij hun leefwereld aansluiten.

Recent bekeken

Dicht bij Jezus voor tieners

Dicht bij Jezus voor tieners

Sarah Young
€ 18,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg