• 978-90-6067-3775

De Stille jaren van Corrie ten Boom

€ 14,95
2 reviews
Aantal:
De altijd zo energieke Corrie ten Boom kon ineens niets meer: niet bewegen, niet praten. Ze had een hersenbloeding gehad. Haar begeleidster Pam Rosewell moest ineens leiding geven aan een vrouw die gewoon was zelf de leiding te nemen.

Vijf stille jaren


Enige tijd daarvoor was de inmiddels 86-jarige Corrie ten Boom gestopt met reizen en woonde met Pam in een bungalow in Californië. Maar haar werklust was gebleven, tot enkele dagen voor haar hersenbloeding. Daarna braken haar vijf stille jaren aan.
Zij was haar spraak kwijt en communiceerde met haar ogen en soms een enkel woord. Ondanks haar handicaps verwonderde iedereen zich over haar vredige uitstraling - een gevolg van haar intieme omgang met de Heer. Wat Pam schrijft in De Stille jaren van Corrie ten Boom over haar jaren met Corrie - de zeer actieve én de zeer stille jaren - is een bemoediging voor allen die te maken hebben met ziekte, bedlegerigheid, onvermogen en een naderend einde.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
God ziet je leven.29 mei 2018
het boek is mooi over leven met God , inspirerend en enorm bemoedigend. Het geeft hoop voor je eigen leven. Wat God heeft geen lievelingetjes.
de stille jaren van Corrie ten Boom21 februari 2017
Een boek met diepe emoties en godsvertrouwen.
zeker als je zelf problemen hebt, is dit een boek dat makkelijk leest en dichtbij de mens komt.

Recent bekeken

De Stille jaren van Corrie ten Boom

De Stille jaren van Corrie ten Boom

Pam Rosewell Moore
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Pam Rosewell Moore

Pam Rosewell Moore
Meer van Pam Rosewell Moore