• 978-90-6067-3140

De SchuilplaatsHet ontroerende, waargebeurde verhaal van Corrie ten Boom

€ 14,95
4 reviews
Aantal:
Corrie ten Boom is een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. Deze horlogemaakster uit Haarlem overleefde het concentratiekamp Ravensbrück en keerde op 53-jarige leeftijd naar Nederland terug, kort na de bevrijding. Zij en haar familie riskeerden tijdens de oorlog hun leven om Joden en verzetsmensen uit handen van de Duitsers te houden. Maar door verraad werden ze zelf gearresteerd en naar concentratiekampen gestuurd. Alleen Corrie kwam daaruit levend terug, maar zij was niet verbitterd. Zij reisde ruim dertig jaar lang de wereld over om een boodschap van vergeving en hoop te brengen. 'Er is geen put zo diep, of Gods liefde is nog dieper,' zei ze. Zijn trouw hield haar op de been.

In De Schuilplaats vertelt Corrie ten Boom hoe zij en haar familie ertoe kwamen om Joden in hun kleine stadshuis te laten onderduiken. Een adembenemend verhaal. Een blijvende internationale bestseller, waarvan ook een film is gemaakt.

Tip: Lees ook het boek Levenslessen uit de Schuilplaats, een blik in het hart van Corrie ten Boom.

Reviews (4)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mooi kado voor jong en oud28 maart 2017
Het is een indrukwekkend verhaal waarin God laat zien hoe krachtig Zijn liefde is. Hoe geweldig Zijn rust en vrede is die Hij de mensen in het hart wil geven.

Een aanrader om weg te geven voor verjaardagen. Je hoeft niet zelf in discussie laat degene die je lief hebt maar dit boekje lezen en laat Gods Geest het werk doen. Dit boekje discussieert niet terug.....maar is een getuigenis zoals God het bedoeld heeft.

Kortom: Goddelijke getuigenis en niet duur als kado.
Spannend en ontroerend14 februari 2017
Geweldig boek! Een tragisch verhaal die je toch hoop en blijdschap geeft. Prachtig geschreven, spannend en verveeld geen moment. Een verhaal met christelijke boventoon maar zeker iedereen aansprekend ook voor een jongeman als ik :) Hoop op een betere verfilming!
Een persoonlijk getuigenis07 februari 2017
Hoewel ik niet graag boeken over de oorlog lees, heeft dit boek mij echt geraakt. Het is zo geschreven, dat je er zelf bij lijkt te zijn. Het is niet alleen een oorlogsverhaal, maar evengoed een evangelisatieverhaal.
Geke Hoolsema
De schuilplaats03 december 2015
Dit boek heeft grote indruk op me gemaakt. Wat een moed om aan zoveel onderduikers een schuilplaats te bieden. En wat vertrouwde Corrie ten Boom vast op haar Hemelse Vader, ook toen ze in het concentratiekamp verbleef. Het is nog meer voor me gaan leven na een bezoek aan 't Corrie ten Boomhuis.

Recent bekeken

De Schuilplaats

De Schuilplaats

Corrie ten Boom
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg