• 978-90-6067-3959

Levenslessen uit de schuilplaatsEen blik in het hart van Corrie ten Boom

€ 16,95
1 review
Aantal:
Corrie ten Boom heeft een diepe indruk gemaakt op miljoenen mensen. Haar boek De Schuilplaats is een internationale best-seller geworden. Met haar vele toespraken heeft zij talloze harten geraakt. En nu nog, zoveel jaren na haar overlijden in 1983, klinkt haar boodschap even fris als altijd.

Wat maakt haar zo bijzonder? Als iemand daar iets over kan vertellen, is het Pam Rosewell Moore wel. Zij is Corries vaste begeleidster geweest tijdens de laatste zeven jaren van haar leven. Pam laat ons in Levenslessen uit De Schuilplaats lezen hoe het geloof van Corrie werd gevormd en hoe ze daaraan uiting gaf, ook in de Tweede Wereldoorlog.
De vanzelfsprekendheid van Corries vertrouwen in Jezus Christus heeft Pam altijd geboeid. Hoe was deze vitale oude dame daaraan gekomen? Pam ging spitten in de familiegeschiedenis en vond daar aanwijzingen. Het bleken levenslessen te zijn.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Mieke van Gijssel
Levenslessen uit de Schuilplaats 21 september 2020
Het boek ‘Levenslessen uit de Schuilplaats’ is een práchtig vervolg op ‘de Schuilplaats’ van Corrie ten Boom. Het beschrijft belangrijke hoogtepunten, ervaringen, inzichten en wonderen waar de Heer Jezus Christus Zijn hand in heeft gehad. Het boek Is, voor een ieder die nog meer wil leren over de rijkdommen in Christus, een geschenk! Corrie’s grote liefde en rotsvaste vertrouwen in God is bemoedigend en inspirerend.

Recent bekeken

Levenslessen uit de schuilplaats

Levenslessen uit de schuilplaats

Pam Rosewell Moore
€ 16,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Pam Rosewell Moore

Pam Rosewell Moore
Meer van Pam Rosewell Moore