• 978-90-5999-0340

De God die ik niet kendeVriendschap ontwikkelen met de Heilige Geest

€ 17,50
1 review
Aantal:
De Heilige Geest
Mensen zeggen wel eens: "Was ik er maar bij geweest toen Jezus op aarde rondliep, dan zou geloven een stuk gemakkelijker zijn!" Jezus' antwoord daarop luidde: "Het is goed voor jullie dat Ik ga, want als Ik niet ga, zal de Heilige Geest niet bij jullie komen." (Johannes 16:7)

Drie-eenheid
De Heilige Geest is niet een vage kracht of alleen een hobby voor pinksterchristenen. Jezus zegt dat de Heilige Geest ons in alle waarheid zal leiden en dat de Geest Hem zal verheerlijken. In de Bijbel wordt Hij onder meer de Helper genoemd. Toch is Hij voor velen de grote onbekende van de Drie-eenheid. Wie is Hij? Hoe is Hij? Wat doet Hij precies? Hoe kan ik Hem beter leren kennen?

In zijn voorwoord schrijft Jan Pool:
"Robert Morris legt in De God die ik niet kende op zeer heldere wijze uit wie de Heilige Geest is en wat Hij voor ons kan betekenen. Bovenal roept zijn boek een verlangen in je op om vol te zijn van de Heilige Geest en Hem steeds beter te leren kennen. Na het lezen van dit boek zal het voor jou duidelijk zijn welke diepe relatie je met de Geest kunt hebben. Hij wil je beste Vriend zijn!"

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Goed29 mei 2018
Heel goed boek, geeft nieuwe inzichten

Recent bekeken

De God die ik niet kende

De God die ik niet kende

Robert Morris
€ 17,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg