• 978-90-6067-6394

De BevrijderReken af met: dwingende gedachten onredelijke gevoelens onbedwingbare zonden

€ 14,95
6 reviews
Aantal:
De Bevrijder is een rustig, werkbaar, bijbels plan, dat de kinderen van God vrijheid en overwinning brengt.

Het juk drukt zwaar
Een christen kan niet gebonden zijn… Dat wordt tenminste gezegd. Maar u gaat gebukt onder schuldgevoelens, door zonden en gewoonten waar u maar niet los van komt.

Werp het af
Christenen hebben te worstelen tegen Satan en zijn duistere machten. U ervaart het strijdgevoel in uw binnenste: het gevecht om uw denken. Satan heeft macht over u, zolang u zijn leugens gelooft. Maar u bent vrij! Christus heeft u bevrijd!

Leef als een vrij mens
In 'De Bevrijder' maakt dr. Neil T. Anderson duidelijk hoe Satan u laat geloven dat hij de baas is, en hoe u hem het zwijgen oplegt, niet door een krachtmeting, maar door een confrontatie met de waarheid: stap voor stap naar de vrijheid.

Tip: Lees ook Overwinning over de duisternis, Iedere dag in Christus of Vrijheid in Christus.

Reviews (6)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Weckx raymond
De bevrijder19 maart 2019
Het boek bevat zeer waardevolle informatie om praktisch toe te passen .
Uit ervaring ondervonden.
Het boek is bijbels onderbouwd.
Echt de moeite waard om dit zelf te ondervinden.Samen met de bijbel wordt dit mogelijk.
De waarheid maakt u vrij !!!(Johannes 8; 32)
Raad het aan voor iedereen die zoekt.
Mooi boek29 mei 2018
Mooi boek, veel informatie en duidelijk uitgelegd.
Duistere machten zijn waar27 juni 2017
Dit boek gaat om een deel van onze geestelijke opvoeding waar we liever niets van willen weten.
Toch is het volgens de schrijver van belang dat we als christenen ook weten hoe onze tegenstander satan ons steeds weer opnieuw probeert te verleiden door mooie praatjes of mooie dingen.
Dus een leerzaam boek.Ik kan het vergelijken met, een meer dan voortreffelijke weg.
Alleen deze uitvoering is meer op satan gericht en de andere op gezondheid.
We kunnen nog erg veel leren van deze boeken die stukken uit de bijbel belichten zodat een ieder ze kan begrijpen!Maar blijf wel je bijbel erbij houden!!!Het gaat toch om Zijn waarheid!
De Bevrijder maakt vrij!16 maart 2017
In dit boek wordt beschreven dat christenen worden belaagd door demonische invloeden en dat ze dat vaak niet doorhebben. Met duidelijke bijbelteksten maakt Anderson duidelijk dat je vrij bent in Christus! En dat de waarheid je vrij zal maken! Iedere christen moet dit boek gewoon lezen omdat er een wereld schuil gaat die wij niet kennen, maar er zeker is. In de bijbel wordt gezegd dat onze strijd niet tegen deze wereld is, maar tegen duistere hemelvorsten. Heel veel christenen nemen dit niet serieus en worden soms levenslangs gedeeltelijk of volledig beheerst door demonen. Dit boek kan iemand, die al jaren geplaagd wordt met kwalen en symptomen, binnen 3 uur vrij maken. Dit is gewoon krachtvoer dat álle christenen in hun boekenkast moeten hebben!
Een zeer goed boek wat je tot nadenken...14 februari 2017
Dit boek opent je ogen. God opent je ogen. Er staan dingen in waarvan je denkt: waarom heb ik er zelf niet aan gedacht.... Ik heb het boek besteld, van onder tot boven gelezen en nog steeds lees ik er bijna dagelijks stukjes uit. Christus maakt je vrij, vrij van banden uit het verleden en heden en dit boekt helpt je er bij en brengt je verder. Een echte aanrader voor een ieder die verder wil groeien in het geestelijk en persoonlijk leven.
Maak kennis met de waarheid!09 februari 2017
In dit boek wordt uitgelegd hoe de duivel werkt, hoe de duivel toch 'macht' over ons kan hebben, ook al kan de duivel geen echte macht over kinderen van God hebben. Je wordt meegenomen om je denken en handelen te veranderen overeenkomstig je positie als kind van God. Ontmasker de leugens! Leef in vrijheid!

Recent bekeken

De Bevrijder

De Bevrijder

Neil T. Anderson
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg