Iedere dag in ChristusDagboek

€ 22,95
0 reviews
Aantal:
"De Heilige Geest leidt ons door het doolhof van het leven, zoals een vluchtleider een piloot loodst door het luchtruim."
(uit de overdenking van 1 januari)

De Bijbel leert ons dat wie in Christus is, een nieuwe schepping is. Maar wat betekent het om "een nieuwe schepping" te zijn? En wat betekent het om "in Christus" te zijn? Waarom worstel ik nog met zonde, als alles nieuw geworden is? Wat gebeurt er precies als je wedergeboren wordt?

Het verschil tussen het oude en nieuwe leven wordt in de Bijbel omschreven als een verschil tussen leven en dood, licht en duisternis. Maar in de praktijk worstelen veel christenen zich na hun bekering net zo moeizaam door het leven als in de jaren ervoor. Hoort dat zo? Nee, zeggen Neil en Joanne Anderson stellig. Hoe komt het dan? Omdat veel christenen niet precies weten wie ze zijn in Christus en wat Christus allemaal voor hen heeft bewerkstelligd met zijn plaatsvervangend lijden, sterven en opstaan.

Dit boek legt een krachtig fundament in het leven van iedere gelovige. Zodat je weet wie je bent in Christus. Zodat je leert leven vanuit zijn aanvaarding en liefde. En zodat je leert hoe je in zijn vrijheid en autoriteit, onder leiding van zijn Geest, door dit leven kunt wandelen. Tot zegen van je kinderen en naasten.

Neil Anderson is getrouwd met Joanne en samen hebben zij twee volwassen kinderen. Eerder schreef Neil Anderson bestsellers als De Bevrijder en Overwinning over de duisternis.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Iedere dag in Christus

Iedere dag in Christus

Neil T. Anderson
€ 22,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg