Bewijs genoegWat is er feitelijk over Jezus bekend?

€ 19,95
2 reviews
Aantal:
Wat is er feitelijk over Jezus bekend? Een journalist ondervraagt dertien top-wetenschappers.

Lee Strobel was rechtbankverslaggever bij een grote krant, de Chicago Tribune. Hij weet uit ervaring dat overtuigend bewijsmateriaal lang niet altijd tot de juiste uitspraak leidt.

Als atheïist was hij tot de conclusie gekomen dat de verhalen over Jezus fabeltjes waren, totdat hij anders naar de feiten ging kijken. Hij ondervroeg dertien top-wetenschappers met kennis van zaken. Onder hen waren theologen, nieuwtestamentici, een archeoloog, een psycholoog en een medicus. En Strobel liet zich niet met een kluitje in het riet sturen.

In dit boek zet hij de feiten over de man uit Nazaret op een rijtje. Vervolgens laat hij de lezer zelf een oordeel vormen, alsof hij of zij deel uitmaakt van een rechtbankjury. Een grote verdienste van Strobel is dat hij een boek geschreven heeft dat leest als een juridische thriller.

Bij dit boek zijn verwerkingsvragen gemaakt. Download ze hier.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Pieter Hansum
Bewijs Genoeg14 maart 2020
Als christen boeide het en in korte tijd had ik het gelezen. Het was een geweldige oppepper: dat mijn geloof niet louter geloof is, maar ook op louter waarheid berust. Laat critici, ook uit kennissenkring en familie, maar meewarig naar mij kijken. Nu kan ik hen verwijzen naar dit boek van Lee Strobel.
Wauw14 februari 2017
Dit boek is echt geweldig. Het heeft me erg veel geholpen in mijn geloofsleven. Ik ben christen, maar ook voor niet-christenen is dit een boek dat echt heel goed is, en wat je echt verder kan helpen als je wilt weten of het christelijke geloof nu wel of niet waar is. Top!

Recent bekeken

Bewijs genoeg

Bewijs genoeg

Lee Strobel
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg