Boeken van Lee Strobel

Lee Strobel is de auteur van meer dan 20 boeken.
Lee was veertien jaar lang rechtbankverslaggever bij een grote krant, de Chicago Tribune. Hij weet uit ervaring dat overtuigend bewijsmateriaal lang niet altijd tot de juiste uitspraak leidt. Als atheïst was hij tot de conclusie gekomen dat de verhalen over Jezus fabeltjes waren, totdat hij anders naar de feiten ging kijken. In 1981 werd hij christen. Hij ondervroeg dertien top-wetenschappers met kennis van zaken over de Bijbel. Hij schreef onder andere Bewijs genoeg en Feiten genoeg.

Lee gaf veel intervieuws, sprak in radioprogramma’s en schreef vele artikelen in kranten. Hij was bijbelleraar in de Willow Creek Church, en later voorganger van de Saddleback Valley Community Church.
Lee en en zijn vrouw Leslie zijn al meer dan veertig jaar getrouwd en wonen in Colorado. Ze hebben een zoon en een dochter die beiden het schrijverstalent bezitten en al meerdere boeken hebben geschreven.


Meer van Lee Strobel

Bewijs genoeg

Bewijs genoeg

Lee Strobel
€ 19,95
Feiten genoeg

Feiten genoeg

Lee Strobel
€ 19,95
Een pleidooi voor geloof

Een pleidooi voor geloof

Lee Strobel
€ 19,95
Lee Strobel

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg