Boeken van David Wilkerson

David Wilkerson is auteur van de bestseller Het kruis in de asfaltjungle, waarvan wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht en in Nederland meer dan 140000 exemplaren. Voor Gideon is het ook nog eens één van de eerste titels die werd uitgegeven en dus nog altijd in het fonds zit.

In het boek beschrijft David Wilkerson zijn ervaringen in de beruchte wijken van New York, waar hij als plattelandsdominee het evangelie verspreidde onder jonge drugsverslaafden en gangsters. Deze ervaring veranderde voorgoed zijn leven. Wilkerson richtte Teen Challenge op, een organisatie die hulp biedt aan probleemjongeren, (ex-)gangsters, en mensen die gebonden zijn aan verslavingen aan alcohol en drugs. De organisatie heeft ook een Nederlandse tak.
Ook is hij de stichter van de bekende, interdenominale Times Square Church in New York. Hij zei daarover: "I am not preaching some denominational doctrine. This church does not belong to any denomination. We're just Holy Ghost people believing the Bible."

Op 27 april 2011 kwam David Wilkerson om het leven bij een auto-ongeluk. Hij was getrouwd met Gwen. Zij overleed ruim een jaar later.

Meer van David Wilkerson

Het Kruis in de asfaltjungle

Het Kruis in de asfaltjungle

David Wilkerson
€ 12,50
David Wilkerson

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg