Boeken van Craig Groeschel

Craig Groeschel (1967) is getrouwd met Amy en vader van zes kinderen. In 1996 begon hij vanuit een garage met Life.Church. Nog altijd is hij voorganger van de kerk, die met dertien locaties een van de grootste en meest invloedrijke kerken van de Verenigde Staten is. Hij schreef diverse bestsellers en lanceerde in 2008 de populaire bijbelapp YouVersion. Zijn bediening en boeken kenmerken zich door zelfreflectie, authenticiteit en bijbels onderwijs. Bij Gideon verschenen reeds de boeken De christenatheïst, Hoop en Gewaagde gebeden. De vertaling van zijn nog te publiceren boek Think Ahead zal in het najaar van 2024 of in 2025 bij Gideon verschijnen. Zijn schrijfstijl spreekt ook jongeren erg aan; hij schrijft eerlijk, eigentijds en direct en herkenbaar.

Sinds 2018 is Groeschel gastheer van de Global Leadership Summit (GLS) die in Nederland jaarlijks door Opwekking wordt georganiseerd.

Meer van Craig Groeschel

Gewaagde gebeden

Gewaagde gebeden

Craig Groeschel
€ 18,50
Hoop

Hoop

Craig Groeschel
€ 18,50
De Christenatheist

De Christenatheist

Craig Groeschel
€ 18,50
Craig Groeschel

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg