• 978-90-5999-2108

Gewaagde gebedenVerander je leven, verander je gebeden

€ 18,50
0 reviews
Aantal:
‘Hé, Craig, geloof jij dat God nog steeds wonderen doet?’
‘Natuurlijk,’ zei ik.
‘Mooi, want je gebeden zijn nogal slap.’

Zo begint Craig Groeschel zijn boek Gewaagde gebeden. Met een openhartig inkijkje in zijn gebedsleven. Hoe beleef jij je gebedsleven? Zijn er wel eens wonderen gebeurd op basis van jouw gebed? Is er iets in de wereld of in de wereld van mensen die je dierbaar zijn veranderd doordat jij gebeden hebt? Hoe zorg je ervoor dat jouw gebeden die impact krijgen? En, belangrijker nog, kun je daar eigenlijk wel voor zorgen, gebedsverhoring is toch aan God?

In Gewaagde gebeden neemt Craig Groeschel je mee door de Bijbel, langs gebeden en geloofshelden uit het Oude en Nieuwe Testament. Hij laat zien wat ze baden en hoe ze baden. En vooral, wat dat gebed voor uitwerking had, op de wereld om hen heen en op henzelf. In dat laatste ligt misschien wel de sleutel. Als je gebedsleven jou begint te veranderen, verandert alles!

De gewaagde gebeden die je leert bidden in dit boek zijn: Doorgrond mij, Breek mij, Stuur mij. Maar misschien doe je er goed aan eerst te bedenken: wil ik deze gebeden wel bidden? Want, je vraagt er nogal wat mee. En het zou je heel wat kunnen kosten… en opleveren! Durf jij het aan?

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Gewaagde gebeden

Gewaagde gebeden

Craig Groeschel
€ 18,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg