Boeken van Bob Kauflin

Bob Kauflin werkt momenteel als directeur van de organisatie Sovereign Grace Music; een organisatie die erop is gericht voorgangers en musici te onderwijzen in de theologie én de praktijk van het aanbidden als gemeente.
Bob groeide op in een Rooms-Katholiek gezin en wilde graag missionaris worden ergens in de derde wereld. Op de middelbare school legde iemand het evangelie en de betekenis van het offer van Jezus Christus aan hem uit en vanaf dat moment besloot hij zich helemaal aan God toe te wijden. Hij maakte een tijdje deel uit van een band, maar besloot die carrière op een gegeven moment in te ruilen voor een functie in de kerk. Als oudste dient hij inmiddels Sovereign Grace Church in Louisville, Kentucky.
Sinds augustus 1976 is Bob getrouwd met Julie; ze hebben zes kinderen en vele kleinkinderen.

In 2008 schreef hij het boek Worship Matters, waarvan de vertaling in 2018 op de Nederlandse markt verscheen onder de titel Aanbidden - met hart, hoofd en handen. Op verzoek van Kees Kraayenoord hebben we als Gideon besloten dit boek in het Nederlands beschikbaar te maken. En met succes, want het boek is inmiddels al herdrukt.

Meer van Bob Kauflin

Aanbidden met hart hoofd en handen

Aanbidden met hart hoofd en handen

Bob Kauflin
€ 24,95
Bob Kauflin

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg