• 978-90-5999-0210

Recensies

Alles opgeven en rijk wordenOp avontuur met God in Mongolië

€ 15,95
2 reviewsDeel je mening en spaar voor gratis verzendkosten
Aantal:
Wie had ooit gedacht dat ik zou verhuizen naar een onbekend dorp op de Mongoolse steppe? En Wie alleen kon bedenken dat ik juist daardoor wereldwijd mensen zou bereiken met het Evangelie?

We kennen ze allemaal. Verhalen van mensen van wie het leven een radicale wending kreeg door een roeping van God. 'Alles opgeven en rijk worden' is zo'€™n verhaal. In dit prachtige getuigenisboek vertelt Hanneke van Dam hoe God haar riep en hoe haar leven sindsdien verlopen is. Alles ging anders dan gedroomd en gepland, maar de werkelijkheid - hoewel soms hard -€“ overtrof haar stoutste dromen. God zelf werd de Schrijver van haar verhaal. En indirect doet dit boek daarmee een uitdagende oproep aan ons allemaal; een oproep om op avontuur te gaan met God, en de bladzijden van je levensverhaal te laten vullen door Hem.

Hanneke van Dam schreef ook het boek Gods stem horen, een buitengewoon avontuur voor gewone mensen.


Hanneke's boek Alles opgeven en rijk worden is bij ons ook verkrijgbaar in het Engels, voor dezelfde prijs, onder de titel Journey into the Unknown. Als je de Engelse versie wilt bestellen, moet je even naar ons mailen (info@gideonboeken.nl) of bellen (0183 581696).

Hanneke van Dam werd geboren in 1963. Ze studeerde sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam en werkte als gedragsdeskundige onder meer voor de Raad voor de Kinderbescherming. Toen God haar riep, bracht dat een radicale wending in haar carriere. In 2000 vertrok ze naar Mongolië. Daar werkt ze met de Duitse zendingsorganisatie HELP-International. Eerder verscheen over haar werk de dvd Journey into the Unknown.

Reviews (2)

Deel je mening en spaar voor gratis verzendkostenSchrijf review

Inloggen

Wachtwoord vergeten?Registreren

Recent bekeken

Alles opgeven en rijk worden

Alles opgeven en rijk worden

Hanneke van Dam
€ 15,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg