Boeken van Hanneke van Dam

Hanneke van Dam is geboren in 1963. Ze studeerde sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam, en werkte als gedragsdeskundige onder meer voor de Raad voor de Kinderbescherming.

Toen God haar riep, bracht dat een radicale wending in haar carrière. In 2000 liet ze haar comfortabele leventje in Amsterdam achter en vertrok ze met alleen een koffer en een gitaar naar Mongolië. Daar werkte ze met de Duitse zendingsorganisatie HELP-International. Jarenlang was ze de enige buitenlandse zendelinge in de provincie Henti. Ze besteedde veel tijd aan het trainen van toekomstige Mongoolse leiders en zag veel Mongoolse mensen tot geloof komen.

Over haar werk in Mongolië verscheen eerst de dvd Journey into the Unknown. Later beschreef ze haar Mongoolse avonturen in het boek Alles opgeven en rijk worden; een prachtig getuigenisboek waarin Hanneke vertelt hoe God haar naar Mongolië riep en daar haar stoutste dromen overtrof.
In 2012 trouwde Hanneke met de Engelse voorganger met Nederlandse roots Hugo van Driel. Sindsdien wonen ze in het zuiden van Engeland, in West-Sussex. Ze hebben beiden de overtuiging dat God hen niet alleen voor hun persoonlijke geluk heeft samengebracht, maar ook voor een gezamenlijke opdracht.
In maart 2014 verscheen haar tweede boek, Gods stem horen. Een heel praktisch boek over het verlangen van God om heel direct met Zijn kinderen te communiceren. Onder de titel Hearing God's Voice is haar tweede boek in het Engels verkrijgbaar als e-book en als hard copy via Amazon.co.uk. Ook Alles opgeven en rijk worden is in het Engels vertaald, met als titel Journey into the Unknown. Wil je dat boek bestellen, mail of bel ons dan even.
In maart 2023 verscheen haar derde boek, Keuzes. Het boek heeft dezelfde structuur als Gods stem horen; 37 korte, praktische hoofdstukken met verwerkingsvragen. Daarmee is het uitstekend geschikt voor persoonlijke studie of een kring.

Meer van Hanneke van Dam

Gods stem horen

Gods stem horen

Hanneke van Dam
€ 16,50
Journey into the Unknown (DVD)

Journey into the Unknown (DVD)

Hanneke van Dam
€ 4,99
Alles opgeven en rijk worden

Alles opgeven en rijk worden

Hanneke van Dam
€ 19,95
Keuzes

Keuzes

Hanneke van Dam
€ 17,50
Hanneke van Dam

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg