• 978-90-5999-0692

Vervlogen dromen God doet alle dingen medewerken ten goede voor hen die Hem liefhebben

€ 13,50
2 reviews
Aantal:
De eerste diagnose was dat het gezwel niet operatief verwijderd kon worden en dat Johan nog twee tot drie maanden te leven had. Een onvoorstelbare angst maakte zich van mij meester. Hoe was dit mogelijk? Waarom gebeurde dit? Hadden wij God niet liefgehad en Hem niet met ons leven gediend? Hadden wij Hem niet gezocht in de donkerste momenten van ons leven, en niet geprobeerd Hem te eren in alles wat we deden?

Carolyn en Johan Ros leefden met God en werkten in zijn koninkrijk, maar een hersentumor bracht Johans stem tot zwijgen en zijn lichaam tot stilstand. De dromen voor hun leven vervlogen.

Op fascinerende wijze beschrijft in Vervlogen Dromen, Vervulde Beloften Carolyn hoe zij in dit lijden op zoek ging naar God, en hoe zij zich keer op keer in haar verdriet toevertrouwde aan zijn zorg. Ze werden als man en vrouw, en als gezin, niet beschaamd. God vervulde zijn beloften en was er, heel de tijd.

Dit boek zal iedereen bemoedigen die, net als Carolyn en Johan, dingen te dragen krijgt die niet alleen te dragen zijn.

Laat u niet zozeer meeslepen door het dramatische verhaal van hun leven, maar let vooral op de waarheden die er doorheen verweven zijn. €“
Floyd McClung

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Piet Laan
Indrukwekkend! Zeer de moeite waard02 augustus 2020
Prachtig boek dat een goed beeld geeft van de kracht van nederig gebed. Van leven in afhankelijkheid van God. Een verhaal van opoffering en zegen. Van pijn verdriet en van doorgaan in vertrouwen op God. Een verhaal dat laat zien hoe gastvrijheid een nieuwe betekenis krijgt en hoe vrijgevigheid leidt tot vernieuwing van het hart.
Zeer goed29 mei 2018
Goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam, ik ben enthousiast!

Recent bekeken

Vervlogen dromen

Vervlogen dromen

Carolyn Ros
€ 13,50

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg