• 978-90-5999-0333

Verbroken betoveringHoe een heks Jezus vond

€ 3,95
2 reviews
Aantal:
Bij hekserij denken veel mensen aan sprookjes of aan de middeleeuwen. Begrijpelijk, maar helaas is deze duistere wereld in werkelijkheid veel dichterbij. Onze Nederlandse cultuur is niet langer christelijk, en er is veel belangstelling voor geestelijke stromingen die vroeger ver weg waren. Ook het heidendom en het satanisme delen in die aandacht.

In '€˜Verbroken Betovering'€™ laat Angela Loeve zien hoe zij de wereld van de hekserij werd ingetrokken. Een wereld die ze vond, letterlijk bij haar om de hoek. Maar vooral laat ze zien hoe God haar uit die wereld bevrijdde. Gegrepen door zijn liefde verlangt ze ernaar anderen over Hem te vertellen. Ze waarschuwt voor de verborgen gevaren achter onschuldig lijkende zaken als reiki en Halloween. Ze laat gemeenteleiders zien hoe zij occulte belasting kunnen herkennen en het bevrijdingspastoraat kunnen vormgeven. En heel liefdevol nodigt ze haar vroegere lotgenoten uit ook de liefde van God te omarmen en zijn bevrijding te ontvangen.

'Dit boek bevat het uitzonderlijke, maar ook moedig geschreven levensverhaal van Angela Loeve. Ze laat zien hoe zij vanuit de zwarte hekserij een bevrijd kind van God is geworden. Door alles heen loopt de wonderlijke rode draad van Gods liefde en zorg. Een boek om in één keer uit te lezen! Van harte aanbevolen.'
Henriëtte van Nes, Evangelisch Pastoraal Studiecentrum

'Verbroken betovering is een inhoudelijk indrukwekkend, goed getuigenis, waarin God de eer krijgt.'
dr. Mart-Jan Paul, docent Christelijke Hogeschool Ede

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Piet Laan
Helder en eerlijk boek over wat bijna als normaal wordt beschouwd23 december 2020
Angela schrijft heel eerlijk en helder op waar ze zich allemaal mee bezig hield. Dat zijn best wel dingen waarvan je kan schrikken... hoe hekserij probeert vat te krijgen op christenen die zich uitspreken en een levend getuigenis zijn. Hoe huwelijken kapot worden gemaakt enzovoorts.. God heeft ingegrepen maar het bleek niet eenvoudig om er los van te komen. Erg mooi getuigenis!
Piet Laan
Belangrijk voor iedere strijder in gebed30 juli 2020
Het is zo belangrijk om te weten dat de boze geen fictie is. We strijden tegen deze machten in de hemelse gewesten. Ook zo belangrijk om te begrijpen hoe je je daar tegen kunt wapenen.. en overwinnen. Zeer waardevol voor iedere Christen die zijn of haar positie echt serieus neemt.

Recent bekeken

Verbroken betovering

Verbroken betovering

Angela Loeve
€ 3,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg