The Message (Pocket-editie NT)
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-0050

The Message (Pocket-editie NT)Het Nieuwe Testament

€ 14,95
0 reviews
Aantal:
'Mij zien is de Vader zien,' zegt Jezus tegen de mensen die hem volgen. Het Nieuwe Testament is het gedeelte van de Bijbel waarin je Jezus Christus, ook wel Jezus van Nazareth genoemd, leert kennen. De eerste vier boeken van dat Nieuwe Testament zijn eigenlijk vier ooggetuigenverslagen over zijn leven. De 23 boeken erna laten zien hoe het vervolgens verder ging met de boodschap van Jezus en met de mensen die zijn woorden geloofden en hun leven in navolging van hem aan God toevertrouwden.

Eugene Peterson vertaalde in The Message de bijbelboeken van klassiek Grieks naar woorden en beelden in de taal van onze tijd. Hij deed dat op zo'n unieke manier dat miljoenen mensen wereldwijd de Bijbel voor het eerst zijn gaan lezen. Ervaren bijbellezers biedt zijn vertaling een nieuwe invalshoek, waardoor de boodschap die voor hen vaak overbekend is, opnieuw het hart weet te raken.
Lees en ontdek zelf wie Jezus Christus is, en wie de Vader is waarover hij spreekt.

Voor een interview met Jan Pool en uitgever Gerhard Rijksen over The Message verwijzen we je graag via de hiernavolgende link naar de site van Groot Nieuws Radio: https://www.grootnieuwsradio.nl/geloofsverdieping/the-message-een-nieuw-licht-op-de-bijbel/

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

The Message (Pocket-editie NT)

The Message (Pocket-editie NT)

Eugene Peterson
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg