Boeken van Spreker: Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller en spreker, die de kracht van zijn verhalen versterkt met illusies en buikspreken. Hij geniet ervan om een reisgenoot te zijn van christelijke gemeenschappen, om hen te bemoedigen, te inspireren en te begeleiden zodat zij verder kunnen op hun geloofsreis. Naast spreekbeurten en voorstellingen begeleidt en stimuleert hij kerken en gemeenten in het ontdekken en vormgeven aan hun identiteit en missie.

Matthijs werkt hierbij vanuit zijn eigen ervaring. In het jaar 2000 is hij samen met zijn gezin verhuisd naar een achterstandswijk in Den Haag. Hier hebben ze vanaf het nulpunt een nieuwe gemeenschap rondom Jezus helpen ontwikkelen. In zijn eerste boek, Grensverleggend - hoe de kerk opnieuw missionair kan zijn, beschrijft hij vanuit zijn ervaring hoe een kerk haar identiteit kan (her)ontdekken en vorm kan geven aan haar missie.

In zijn tweede boek Van kikker tot prins laat Matthijs zien hoe individuele christenen kunnen groeien in het leren kennen van hun nieuwe identiteit in Christus.

Boek Matthijs Vlaardingerbroek als spreker
Je kunt Matthijs uitnodigen voor een gezinsdienst of lezing in de gemeente of christelijke organisatie. Hij is gastspreker, verhalenverteller en buikspreker en geeft kindervoorstellingen en diverse workshops.

Heeft u intesse in een spreekbeurt van Matthijs Vlaardingerbroek in uw gemeente, evenement of andere bijeenkomst? Vul dan (vrijblijvend) dit formulier in. De auteur of uitgeverij Gideon neemt vervolgens contact met u op.
Spreker: Matthijs Vlaardingerbroek

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg