• 978-90-6067-5076

Roekeloze gehoorzaamheidKies voor een uitdagend leven

€ 6,95
2 reviews
Aantal:
Het boek Roekeloze Gehoorzaamheid van de Amerikaanse voorganger en schrijver Erwin Raphael McManus leest en oogt als een reisgids. Een gids voor een reis vol gevaren, voor een reis waar moed voor nodig is. Voor een roekeloze reis. Maar wel een reis in radicale gehoorzaamheid aan Jezus.

Volledige overgave


Het boekje is een vertaling van het boek The Barbarian Way. In het boek Roekeloze Gehoorzaamheid stelt Erwin McManus dat het christendom een wereldgodsdienst is geworden, niet veel meer dan een cultuur of een beschaving. Tegenover dat cultuur christendom stelt McManus volledige overgave aan Jezus, ook al is het leven dat Jezus je wil geven niet vrij van gevaar. Johannes de Doper en Jezus voldeden niet aan de culturele norm van hun dagen. Volgens de Romeinen en Grieken was iedereen die niet aan de geldende culturele norm voldeed een barbaar.

Als je Jezus volgt, kan jouw weg barbaars, roekeloos of gevaarlijk lijken. Maar is gehoorzaamheid niet belangrijker dan veiligheid en comfort? Jezus vraagt van ons dat wij Hem gehoorzamen, niet dat we Hem inpassen in ons leven en een beschaafd plekje geven. Wat is Gods perspectief voor jouw leven? Is gehoorzaamheid aan Jezus jouw passie? Ben je liever roekeloos in het volgen van Jezus dan beschaafd? Lees het boek Roekeloze Gehoorzaamheid. Volg Jezus radicaal en wees roekeloos gehoorzaam!

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
MooI!31 mei 2018
Zet je aan het denken. Waardevol boek!
Uitdaging14 februari 2017
Door het lezen van dit boek wordt je zeker aan het denken gezet. Waarom leef ik mijn leven op deze manier? Wie volg ik eigenlijk? Ik hoop dat je door het lezen van dit boek wat roekelozer wordt.

Recent bekeken

Roekeloze gehoorzaamheid

Roekeloze gehoorzaamheid

Erwin Raphael MacManus
€ 6,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Erwin Raphael MacManus

Erwin Raphael MacManus
Meer van Erwin Raphael MacManus