• 978-90-6067-9302

Nieuw leven na een scheidingHet einde van je huwelijk is niet het einde van je leven

€ 17,95
1 review
Aantal:
Je bent gescheiden. Je huwelijk en je dromen zijn uiteengespat. Je zit met de brokstukken, en je weet niet of ze nog aan elkaar te lijmen zijn. Je hoofd loopt over van vragen en je dagen zijn gevuld met de zorgen van alle dag, die nu dubbel zo hard op je afkomen. Regelmatig vraag je je af: Is er nog leven na mijn scheiding?

Ja! Het einde van je huwelijk is niet het einde van je leven. De God die je verleden kent, is de God die je heden draagt en ook je toekomst in zijn hand heeft. Hij wil je nieuw perspectief geven.
Dit praktische boek van Bill Butterworth helpt daarbij. Hij kent de pijn uit eigen ervaring. Hij kent de vragen, de twijfels, de alledaagse moeilijkheden. Maar hij heeft ook ervaren dat een nieuw leven mogelijk is. God is bij machte om deze diepe pijn te laten meewerken ten goede.
Daarom is dit een heel bemoedigend boek. Er is nieuw leven na een scheiding. En dat leven is er ook voor jou.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Praktisch, zelf-ontdekkend en hoopvol17 oktober 2017
Een prachtig boek. Bill Butterworth is zelf gescheiden en heeft als relatietherapeut het proces ook al meerdere keren doorlopen. Hij schrijft dus uit eigen ervaring en met kennis van zaken. Daardoor heeft hij oog voor alles wat een scheiding kan losmaken. Hij komt niet met gemakkelijke antwoorden. Maar juist door het toegevoegde werkboek neemt hij je bij de hand en helpt hij je om beter inzicht in jezelf en jouw situatie te krijgen. De hele toon van het boek is hoopvol en bemoedigend. Een aanrader!

Recent bekeken

Nieuw leven na een scheiding

Nieuw leven na een scheiding

Bill Butterworth
€ 17,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg