Boeken van Bill Butterworth

Bills buitengewone talent om humor, wijsheid en geloof samen te brengen, heeft hem tot één van de meestgevraagde sprekers van heel Noord-Amerika gemaakt. Door zijn inzicht, warmte en realisme brengt hij overal hulp en hoop aan degenen die naar hem luisteren.
Bill gaf veertien jaar lang les aan de hogeschool en was zes jaar lang adviseur voordat hij bij zijn huidige passie uitkwam – het motiveren van mannen en vrouwen op werkgebied. Voor zijn opmerkelijke talenten heeft Bill de Hal Holbrook Award ontvangen uit handen van de International Platform Association, die in het verleden leden hebben bekroond als Mark Twain, Theodore Roosevelt, Bob Hope en Elizabeth Dole. Als één van de weinigen heeft hij de titel Top Spreker gekregen.

Bill is auteur van ruim twintig boeken, waaronder Nieuw leven na een scheiding; een bemoedigend en praktisch boek. Bill kent de vragen, de twijfels, de alledaagse moeilijkheden; zijn huwelijk strandde in 1993. Maar Bill heeft ook ervaren dat er nieuw leven mogelijk is. ‘God is bij machte om deze diepe pijn te laten meewerken ten goede, en het einde van je huwelijk is niet einde van je leven.’

Meer van Bill Butterworth

Nieuw leven na een scheiding

Nieuw leven na een scheiding

Bill Butterworth
€ 17,95
Bill Butterworth

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg