• 978-90-6067-4093

Niemand is als GodAdembenemend, ondoorgrondelijk, ongeëvenaard, weergaloos, JHWH

€ 9,95
1 review
Aantal:
Niets is zo belangrijk als God kennen. Waarom? Omdat er niets boven God uitgaat. Hij is de absolute. Vóór Hem was er niets, en ná Hem komt er niets. Hij is zonder gelijke. Weergaloos.

God is groot


Wie Hem bestudeert, raakt steeds dieper onder de indruk. Ontzag en aanbidding, vrees en vrede strijden om de voorrang. Ja, God laat zich vinden door wie Hem zoeken. En toch zullen we Hem nooit volledig kennen. Daarvoor is Hij te groot. De diepte van zijn wezen is niet te peilen.
Maar wie eenmaal iets van Hem gehoord, gezien of geproefd heeft, kan niet genoeg van Hem krijgen.

God leren kennen


Wie Hem kent, wil Hem beter leren kennen en meer over Hem weten. Hij wekt in ons een liefde op waarvan wij het bestaan niet konden vermoeden.
Hoe beter wij God kennen, hoe groter zijn invloed is op alles wat we zijn en doen. En dat is goed voor mens en samenleving, want God is liefdevol en rechtvaardig.

De bestudering van God leidt ertoe dat we Hem aanbidden. Dat gebeurt ook als we dit boek lezen -€“ een boek dat de Onbeschrijflijke beschrijft. Niemand is als God.Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Corine van Hoorne
Echt een aanrader 30 december 2017
Onlangs heb ik dit boek gekregen. Het boek beschrijft op een duidelijke en indrukwekkende wijze wie God is. Het boek is zeer boeiend en makkelijk leesbaar. Zelf heb ik hem als dagboekje gelezen, door de korte hoofdstukjes kan je elke avond één deel lezen. Echt een aanrader voor iedereen !

Recent bekeken

Niemand is als God

Niemand is als God

Andrew Wilson
€ 9,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg