Liefde voor twee Seksuele technieken en seksuele harmonie in het christelijk huwelijk

€ 14,95
2 reviews
Aantal:
Liefde voor twee is een handboek voor mensen die een blijvende huwelijksrelatie met elkaar willen aangaan of die relatie graag zouden verdiepen. Het boek is bedoeld voor mensen die niet willen meedoen met de mode van vrijblijvende verhoudingen en die zich in hun seksuele leven door bijbelse principes willen laten leiden.

Liefde voor twee is open, maar niet schaamteloos. Het is een volledig handboek, waarin zowel medische en technische als emotionele en geestelijke aspecten van het seksuele leven aan de orde komen. Op fijngevoelige wijze wordt aangetoond dat God man en vrouw voor elkaar gemaakt heeft. Hij wil dat ze 'één vlees' zijn en seksueel van elkaar genieten. In die relatie is geen plaats voor Victoriaanse preutsheid, noch voor dierlijke hartstocht. Er is vrijheid om wederzijdse liefde spontaan te uiten, zonder terughoudendheid.

Liefde voor twee is het voorlichtingsboek voor mensen die alles over seksualiteit in het huwelijk willen weten, tegen de achtergrond van wat de Bijbel over het samenleven van man en vrouw zegt. Het boek is zeer praktisch en doortrokken van een diepe verwondering over de schoonheid van wat God aan echtparen geeft.

Ed Wheat studeerde geneeskunde aan de University of Arkansas en heeft zo'n dertig jaar ervaring als huisarts Hij is bekend geworden door zijn activiteiten als huwelijksadviseur.
Gaye Wheat heeft gestudeerd aan het William Wood College in Fulton, Missouri. Samen met haar man leidt zij studiebijeenkomsten over het christelijk gezin die in verschillende plaatsen en voor wisselend voor publiek worden gehouden. Ed en Gaye Wheat hebben drie volwassen dochters.

Reviews (2)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Martine van der Veen
Liefde voor twee23 maart 2016
Ik kreeg dit boek als aanrader mee tijdens onze huwelijkscursus vanuit de kerk. Het is een erg interessant en nuttig boek wanneer je van plan bent te gaan trouwen en nog veel te ontdekken hebt. Je kunt ontzetten veel van dit boek leren. Zowel over de vrouw als over de man.
Geke Hoolsema
Liefde voor twee03 december 2015
Dit boek hebben mijn man en ik gekocht vlak na ons huwelijk in 1984. Het heeft ons een goed inzicht gegeven in de seksuele relatie. Het heeft zeker bijgedragen aan ons huwelijksgeluk. Vooral wil ik noemen: wederzijds respect voor elkaars gevoelens.
Nu geef ik dit boek graag aan mijn dochter.

Recent bekeken

Liefde voor twee

Liefde voor twee

Ed & Gaye Wheat
€ 14,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg