Leven zoals God het bedoeld heeftDat wil je niet missen!

€ 6,95
0 reviews
Aantal:
'Alles is uit Hem ontstaan, alles is door Hem geschapen, alles heeft in Hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. Amen.'
(Romeinen 11:36)

Leven zoals God het bedoeld heeft… Klinkt dat niet een tikkeltje pretentieus? Is dat wel haalbaar? Hier op aarde? En hoezo, dat wil je niet missen? Dat ga ik toch niet missen… ik ben immers gered?!

Lodewijk van Weerden schreef een ontdekkend en bevrijdend boek. Ontdekkend, voor mensen die denken dat het leven zoals God het bedoeld heeft pas geleefd kan worden in het hiernamaals. Bevrijdend, voor iedereen die denkt dat hij een dergelijk niveau van leven door eigen inspanning moet halen. Dit boek is spannend én ontspannend, het houdt je aandacht gevangen én geeft vrijheid. Het maakt van een keuze een groot verlangen: dat leven wil ik ook!

Lodewijk van Weerden (1974) is voorganger van de Waardevol Levengemeente in Loppersum. Hij is getrouwd met Petra en vader van vier kinderen. Eerder schreef hij '€˜De waarheid maakt vrij'€™.

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Recent bekeken

Leven zoals God het bedoeld heeft

Leven zoals God het bedoeld heeft

Lodewijk van Weerden
€ 6,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg

Lodewijk van Weerden

Lodewijk van Weerden
Meer van Lodewijk van Weerden