Boeken van Lodewijk van Weerden

Lodewijk van Weerden (1974) groeide op in het evangelische wereldje en heeft altijd een levend geloof in Jezus gehad. Toch kun je ook dan zelf de regisseur van je leven zijn in plaats van de regie aan God over te laten. Uit frustratie over evangelische standaardantwoorden ging hij in zijn gebedsleven intens naar het leven zoals God dat bedoeld heeft. Dat bleek het begin van een enerverende reis met God!

Nu is het zijn verlangen om mensen te helpen leven zoals God het bedoeld heeft. Hij geniet ervan mensen toe te rusten om dragers van de aanwezigheid van God te worden, te wandelen in hun bestemming en God in alles voorop te laten gaan.

Vanuit zijn liefde voor Jezus en verlangen naar echtheid spreekt hij graag over de kracht van het Koninkrijk, het belang van karakter, het gevaar van religie zonder relatie en de opdracht om de invloed van Jezus zichtbaar te maken in alle lagen van de samenleving.
Hij is auteur van het boek Leven zoals God het bedoeld heeft. Eerder schreef hij De waarheid maakt vrij.

Samen met zijn vrouw Petra geeft Lodewijk leiding aan de Waardevol Levengemeente in het Groningse plaatsje Loppersum. Lodewijk en Petra hebben vier kinderen: Tim, Yaël, Juda en Amy.

Meer van Lodewijk van Weerden

Leven zoals God het bedoeld heeft

Leven zoals God het bedoeld heeft

Lodewijk van Weerden
€ 6,95
Lodewijk van Weerden

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg