Leven om te gevenRentmeesterschap zoals Jezus het ons voorleefde

€ 18,95
1 review
Aantal:
Met de Bijbel in de hand en puttend uit eigen lessen en ervaringen van de afgelopen twintig jaar, neemt Benaiah je mee langs thema’s als identiteit, relaties, geld, goed en rentmeesterschap.

Lees over jouw mooie opdracht om als discipel van Jezus Christus het spoor van de Vader na te laten in deze wereld. Een spoor van vergeving, genezing, bevrijding én voorziening. God verlangt ernaar Zijn Vaderhart te openbaren aan Zijn schepping. En als Zijn rentmeesters mogen we uitdelen, zegenen, zaaien en oogsten.
Hoewel er in dit boek heel wat heilige koeien op het gebied van tijd, geld, voorspoed, tienden en offers aan de barbecue worden toevertrouwd, klinkt in alles de passie door voor het navolgen van Jezus’ voorbeeld: de bereidheid om ten koste van jezelf leven te geven aan anderen. Hij liet zien dat leven-met-een-gat-in-je-hand een veel rijkere betekenis heeft dan wij er vaak aan geven...

Leven om te geven is een leerzaam, uitdagend en praktisch boek, dat jou helpt om handen en voeten te geven aan je rentmeesterschap. Voor jezelf en je gezin, maar eveneens binnen jouw gemeente en/of organisatie.

Benaiah is getrouwd en vader. Hij was zendeling, is spreker, trainer, schrijver, en oprichter van Stichting All 4 One en Stichting Christformation.

Reviews (1)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.
Maria Miltenburg-Broens
InkijkexemplaarSchrijf review 978-90-5999-0487 Leven om te geven Rentmeesterschap zoals Jezus het ons voorleefde Benaiah11 december 2015
De persoon Benaiah ken ik als een liefdevolle en duidelijke leraar van de genade van het Woord van God. Vol van voorbeelden van alle dag, praktisch en met een knipoog naar jezelf en anderen kan hij de liefde van God helder en duidelijk weergeven. Enthousiast en blij discipelschap in woord en daad; enthousiast voor Jezus vanuit een leven vol geloof. Opbouwend en dus een aanrader!

Recent bekeken

Leven om te geven

Leven om te geven

Benaiah
€ 18,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg