Jezus hoort je
Aantal:
Schrijf review
  • 978-90-5999-1996

Jezus hoort jeDagelijkse gebeden van geloof hoop en liefde

€ 19,95
0 reviews
Aantal:

Misschien herken je het. Je zou vaker willen bidden, maar iedere dag weer glipt de tijd je door de vingers. Of, je neemt die tijd wél, maar door de vele prikkels die al bij je zijn binnengekomen, krijg je je gedachten niet meer op orde. Of je hebt er al zo vaak voor gebeden dat je bijna moedeloos bent en de woorden niet meer kunt vinden. Fijn om dan een dagboekje te hebben dat je helpt om je gebedsleven structuur te geven en woorden aan je gebeden.

Jezus hoort je bemoedigt je, omdat het gebaseerd is op het woord van God, en omdat het je helpt om tijd te nemen voor God en met God. De Here Jezus verlangt ernaar jouw stem te horen en van jou te horen wat er in je hart leeft. Hij hoort je, elke dag!

Reviews (0)

 Schrijf review
Type nog 50 woorden.

Wat is Jezus hoort je voor boek?

Jezus hoort je is een dagboekje voor 365 dagen dat je helpt om structuur en woorden te geven aan je gebedsleven.

Wie is de auteur?

De auteur is Sarah Young. Sarah woont in Amerika in Nashville en is jarenlang samen met haar man zendeling geweest in Australië.

Heeft Sarah Young nog meer boeken geschreven?

Ja, Sarah Young is ook auteur van Dicht bij Jezus, Dicht bij Jezus voor tieners, Ik ben altijd bij je, Vandaag met Jezus, Dicht bij Jezus Kinderbijbel en Dicht bij Jezus met Kerst.

Wat maakt dit boek zo bijzonder?

Het is een boekje dat geschreven is om structuur en woorden te geven aan je gebedsleven. Het helpt je om tijd te nemen voor God en met God. Hij hoort je, elke dag.

Recent bekeken

Jezus hoort je

Jezus hoort je

Sarah Young
€ 19,95

Over Gideon

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Ons verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

  • dAls je deze G ziet, zit je wel goed
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag op de post
  • h0183 - 581 696
  • thuiswinkelwaarborgThuiswinkel waarborg